Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Universet er intelligent. Sjelen eksisterer. Quantum mysteries, multiverse, quantum entanglement, synchronicity. Utover materialitet, for en Ă„ndelig visjon av kosmos." by Ragner Hamsun # Book PDF Kindle ePub Free

Universet er intelligent. Sjelen eksisterer. Quantum mysteries, multiverse, quantum entanglement, synchronicity. Utover materialitet, for en Ă„ndelig visjon av kosmos.

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Universet er intelligent. Sjelen eksisterer. Quantum mysteries, multiverse, quantum entanglement, synchronicity. Utover materialitet, for en Ă„ndelig visjon av kosmos.
  • Author : Ragner Hamsun
  • Release Date : January 26, 2019
  • Genre: Physics,Books,Science & Nature,Nonfiction,Philosophy,
  • Pages : * pages
  • Size : 1627 KB

Description

Sider 260. Illustrert.  De utrolige funnene av kvantfysikk forandrer fundamentalt forutsetningene om klassisk vitenskap. I dag gjĂžr teknologien fantastiske forestillinger. For eksempel realiseres de fĂžrste kvante datamaskiner med nesten ubegrenset datakapasitet. Noen stĂžtter den reelle muligheten for tidsreiser. I tillegg til disse innovasjonene, som er kjent for publikum, er andre mindre kjent, men ikke mindre viktige. Dette er nyhetene som kommer fra kvantestudier, blant annet "overposisjon av stater" og "kvantkollaps". "Superposisjon av stater" bekrefter at den samme partikkelen kan bli funnet samtidig pĂ„ to eller flere steder. Teorien om "quantum collapse" bekrefter at oppfĂžrsel av materialitet kan avgjĂžres av observatĂžren. Dette er ikke forutsetninger, men eksperimentelt verifiserte prinsipper. Denne boken omhandler ikke bare disse innovasjonene, men gir ogsĂ„ mye plass til mer avanserte teorier. Dette er teorier som er blitt kunngjort, men ikke bekreftet.
I tillegg vurderer boken ogsÄ de mest eventyrlystne teoriene, forutsatt at de er vitenskapelig konsistente.
For eksempel snakker boken om multiverset eller teorien om parallelle universer foreslÄtt av fysikeren Hugh Everett. PÄ samme mÄte snakker boken om ikke-lokalitet. Det er et psykisk rom som er helt uavhengig av lovene i klassisk fysikk. PÄ grunn av ikke-lokalitet oppfÞrer elementÊre partikler som er pÄ astronomiske avstander som om de var en.
Denne boken handler ogsÄ om den siste undersÞkelsen fra Roger Penrose, en fysiker som ikke har tilknytning til religion, og Stuart Hameroff. IfÞlge disse to forskerne eksisterer sjelen og kan identifiseres med kvantesvingninger. Disse svingningene har evnen til Ä overleve kroppens fysiske dÞd.
Hvis virkelig "sjelene" er kondensasjoner av kvantesvingninger, kan vi formulere et spÞrsmÄl: vil det alltid vÊre mulig Ä utforme instrumenter som tillater dialog med disse svingningene?
Boken avslÞrer forskningen fra etablerte forskere, men uten Ä bruke en matematisk formel. Teoriene blir gjort tilgjengelig for alle pÄ en enkel og forstÄelig mÄte. PÄ den mÄten kan alle oppdage de uoppdagede aspektene av virkeligheten vi lever i.
Det er klart at kvantefysikk bestemmer slutten av materialisme og begynnelsen av en ny kulturfase basert pÄ samarbeidet mellom sinn og materie.


Download Ebook "Universet er intelligent. Sjelen eksisterer. Quantum mysteries, multiverse, quantum entanglement, synchronicity. Utover materialitet, for en Ă„ndelig visjon av kosmos." PDF ePub Kindle